Er du speider og mellom 13 og 16 år nå? Da kan du bli med på en utrolig ”once in a lifetime”-opplevelse – nemlig World Scout Jamboree 2011, verdens største speiderleir!
Speidere på WSJ
Tusenvis av speidere fra hele verden deltar, og noen hundre av dem er norske speidere som får oppleve sitt livs speidereventyr. Under World Scout Jamboree 2011 bor du i en tropp med andre norske speidere og ledere du er blitt kjent med på forhånd. Speiderne er delt inn i patruljer som bor sammen under leiren. Samtidig er dere tett innpå andre speidere fra over 100 forskjellige land!

Hele verden på ett sted

På en verdensspeiderleir får du delta på morsomme aktiviteter du ikke har opplevd maken til, og her er hele verden samlet på ett sted: En dag blir dere kjent med en japansk patrulje og lærer hvordan dere hilser på japansk. Etterpå er dere invitert på leirbål hos italienske speidere. Neste dag samarbeider dere om en oppgave med speidere fra Sri Lanka, Danmark, USA og Argentina. World Scout Jamboree 2011 rundes av med et fantastisk avslutningsleirbål, og du reiser hjem med tusen inntrykk og minner fra en leir du aldri kommer til å glemme.

World Scout Jamboree arrangeres i Skåne, Sverige fra 27. juli til 7. august 2011. Den er åpen for jenter og gutter som er fylt 14, men ennå ikke 18 år når leiren starter. World Scout Jamboree arrangeres bare hvert fjerde år, og derfor har du bare én mulighet til å delta i løpet av den tiden du er speider. Grip sjansen nå! Og få gjerne med deg en speidervenn eller flere.

Gå inn på leirens norske nettsider www.jamboree.no. Der finner du mye informasjon om World Scout Jamboree 2011, og om hvor du kan henvende deg hvis du har spørsmål.

Snakk også med foreldrene dine/foresatte og med speiderlederen din hvis du har lyst til å være med!

Påmeldingsfrist er 1. april 2010.

Du synes kanskje det er lenge til sommeren 2011? I løpet av det neste året skal speidere og ledere i de norske troppene møtes og bli kjent og forberede seg på en speiderleir utenom det vanlige. Du kan begynne å glede deg nå.