Da nærmer et speiderår seg slutten, og vi inviterer til en hyggelig førjulskveld med tilbakeblikk og bilder fra flotte opplevelser i 2019. Speidere i flokk, tropp og roverlag inviteres sammen med sine familier onsdag 4. desember kl 18-1930 på Landås Skole. Vi trenger noen foreldre som kan bake pizzaboller – send en mail til ase@niva.no hvis du kan bidra og ca hvor mange du kan lage. Fint hvis dere også kan ta med en kanne kaffe/te og egne kopper så sparer vi miljøet !
Ellers blir det bruktsalg av speiderskjorter – så har du en som er blitt for liten – ta den med! Vi har også en utlodning til inntekt for gruppa med fine gevinster fra Speider Sport – betaling med Vipps evt. kontanter.

Ellers oppfordrer vi småspeiderne til å ta på seg og vise fram de fine batikkplaggene dere laget !

Vel møtt !!