På bakgrunn av situasjonen og anbefalingene fra Norges speiderforbund har vi tatt følgende valg for Ulriken Speidergruppe:

- Det blir ikke speidermøter i Ulriken speidergruppe i mars eller april. Vi følger anbefalingene fra Norges speiderforbund om coronatiltak, og pr nå gjelder dette fram til 1. mai. Se lenke for mer info (klipp ut og lim inn i din nettleser): www.speiding.no/nyhetsarkiv/viktig-informasjon

- Noen av dere lurer også på sommerleiren. Dette er den info vi fikk fra arrangørene den 12/3:Leirkomitéen er oppmerksom på dagens situasjon med utbredelse av koronaviruset (Covid19). Leiren avholdes om i underkant av 5 måneder og forhåpentligvis vil situasjonen på det tidspunktet være slik at det er trygt å gjennomføre leiren. Realiteten er likevel at det er en mulighet for at felles korpsleir 2020 må avlyses. Dersom Felles korpsleir 2020 skulle bli avlyst, vil deltagerne få refundert det som er innbetalt. Det vil dermed ikke være noen økonomisk risiko å melde deltakere på leiren og vi ber derfor alle som planlegger å komme på leir om å melde seg på innen fristen (se lenke for påmelding i innlegget under).

Vi følger situasjonen videre, og oppdaterer når vi har mer å melde. Ta kontakt om dere lurer på noe (aase.aatland@niva.no), og ta godt vare på hverandre i ekte speiderånd!

Med vennlig hilsen Åse Åtland
Gruppeleder