Mange savner speideren – også vi voksne! Vi er mange i Ulriken speidergruppe, og det gjør det utfordrende å lage fysiske møter. Her er et tips til et fordypningmerke dere kan ta på egen hånd – både i flokk, tropp og roverlag. Dette nye fordypningsmerket handler om den nasjonale dugnaden alle oppfordres til å være med på for å bremse smitten med Korona-viruset covid-19. Hva du må gjøre for å få merket varierer med alder. All info finner du her:

https://speiding.no/speiderprogram/speiderbasen/korona-dugnad-fordypningsmerke-alle-enheter

(klipp ut og lim inn lenken i din nettleser).
Få dine foresatte til å bekrefte at du har gjort det du skal, send en mail til ase@niva.no – så bestiller vi inn merke. Si fra i mailen om det gjelder flokk, tropp eller rover – så får du merke av rett sort!

Ellers for dere i tropp og roverlag – heng dere på “Speider kahoot” i regi av Hordaland krets – foregår hver lørdag. Info her:

https://www.hordalandsspeiderne.no/aktivitet/894

Ønsker dere fine vårdager – så kommer vi tilbake med mer info etter hvert som samfunnet gradvis åpnes mer !

Speiderhilsen fra Åse (Gruppeleder)