Hei alle speidere og rovere

Det ble ingen leir som planlagt på Evje denne sommeren, men nå har vi besluttet å lage vår egen lille leir for Ulriken også sommeren 2020. Den 12.- 15. august inviterer vi til leir på Botnen i Fyksesundet i Hardanger – dette er plassen slekta til Vegard (Botnen) – en av lederne i Flokken kommer fra, så vi har gode lokalforbindelser! Vi tror dette skal bli en topp opplevelse, og håper at DU har lyst å være med !

Påmeldingsfristen er den 20. juni. Meld dere på så raskt som mulig – vi kan være maks 50 deltagere. De som kan delta er de som skal opp i 5. klasse etter sommeren (dvs. de som skal begynne i Troppen til høsten), speidere i Tropp og Rovere.
Det blir kjekke opplevelser, leirbål, tur i nydelige omgivelser og rikelig anledning til bading.

Mer info og påmelding/betaling via denne lenken (klipp ut og lim inn i din nettleser):

https://www.deltager.no/minileir_ulriken_2020

Vi gleder oss ! Hilsen lederne