Vi hadde en flott speideravslutning på et annerledes speiderår i kveld!

Siden vi ikke kunne se bilder sammen slik vi har pleid før jul har vi har satt sammen bilder fra året som har gått som familiene kan se sammen etter avslutningen. Lenken til dette er sendt til alle som har registrert e-postadresse i medlemssystemet vårt. Hvis noen av dere ikke har fått denne og ønsker å se bildeshowet: send en e-post til aoseip@gmail.com

Lenken er aktiv i en uke, deretter fjernes filmen.

Musikken i første del er «Speider’N» med Bare Egil Band. Artisten Egil Hegerberg har gitt oss gratis tillatelse til bruk av musikken som en førjulspresang, takk!

Vi takker for kjekke øyeblikk sammen i et annerledes speiderår. Sommerleiren ble et høydepunkt, og neste år håper vi at livet og speideraktiviteten gradvis kan normaliseres ! Vi oppdaterer nettsiden og planene etter Gruppestyremøte den 5. januar.

God jul fra lederne i Ulriken speidergruppe ! Vi sees i 2021 !